BCDN

Business Contactdagen WTC Expo 21 en 22 Maart 2017

Geachte relatie, ‘WAAR’ sta jij?

Graag nodig ik je uit voor een bezoek aan onze stand nr. 3166 op de Business Contact Dagen Noord in het WTC Expo op dinsdag 21 en woensdag 22 maart 2017 as. Je bent hier van harte welkom. We laten je graag zien hoe jij jouw bedrijfsinformatie kunt versterken door het het gebruik van digitale geografische toepassingen. Geopositie verzorgt jouw eigen ‘routekaart’ met jouw eigen gegevens waarmee je keuzes kunt maken die je bedrijf versterken.

 

Plattegrond BCDN

Plattegrond BCDN

Openingstijden

21 maart 2017   12:00 – 22:00 uur

22 maart 2017   12:00 – 22:00 uur

 

Bestel hier je kaart als gast van GEOPOSITIE

Ga hier naar de site van de BCDN om je gratis aan te melden als bezoeker en gebruik daarbij deze code [geopositie], dan wordt je ook als mijn gast geregistreerd. Je ticket komt niet via de mail maar deze kun je direct vanaf de site downloaden.

Gratis ticket bestellen

Gratis ticket bestellen